Ποιοι είμαστε

Οι εκδόσεις ενΤΥΠΩΣΗ είναι ένας νέος εκδοτικός οίκος που στοχεύει να ανακαλύψει και να δυναμώσει νέες συγγραφικές φωνές της ελληνικής λογοτεχνίας. 

Υπό τη στέγη του εκδοτικού μας, ευελπιστούμε να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στο βιβλίο και τον αναγνώστη. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους συγγραφείς να μεταφέρουν τις ιστορίες τους στο κοινό, εκφράζοντας τον εσωτερικό τους κόσμο, πνευματικό και συναισθηματικό. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη διάθεσή μας να στηρίξουμε τον συγγραφέα, προσφέροντάς του όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες μέχρι να γίνει πραγματικότητα το όνειρό του. Η απύθμενη αγάπη μας για το ποιοτικό βιβλίο και οι έμπειροι συνεργάτες μας εξασφαλίζουν ότι το έργο σας θα ενΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ τους αναγνώστες του.

Για εμάς το βιβλίο δεν είναι απλά ένα αντικείμενο. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος που καλούμαστε να εξερευνήσουμε, να δομήσουμε, να παρουσιάσουμε και να διαδόσουμε σε κάθε φιλόξενη βιβλιοθήκη που αναζητά μια νέα αναγνωστική συγκίνηση.

Με επίκεντρο τον συγγραφέα και σεβασμό στον αναγνώστη, οι εκδόσεις ενΤΥΠΩΣΗ στοχεύουν στο να κάνουν τη διαφορά στον ελληνικό εκδοτικό χώρο, μακριά από λογοτεχνικές ταμπέλες και στερεότυπα.

Τα κεντρικά μας γραφεία

Η φιλοσοφία μας

Το όραμά μας

Το πάθος μας

Η φαντασία και η τέχνη δεν έχουν όρια, ούτε σύνορα. Όλοι μπορούν να μαγευτούν από ένα βιβλίο, να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες και να ταξιδέψουν νοητά σε μέρη που ίσως να μην καταφέρουν ποτέ να δουν από κοντά. Στις εκδόσεις ενΤΥΠΩΣΗ θέλουμε όλοι να βρουν εισιτήριο και μια θέση στον μαγικό κόσμο της συγγραφής.

 

Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει για την ελληνική λογοτεχνία. Νέες συγγραφικές πένες βρίσκουν τη φωνή τους στο χαρτί. Το όραμά μας είναι να ακούσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες φωνές νέων Ελλήνων συγγραφέων και να τις βοηθήσουμε να φτάσουν σε όσους το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες.

 

Δεν είναι άλλο από τα βιβλία. Αγαπάμε και σεβόμαστε τη λογοτεχνία και γι’ αυτό την υπηρετούμε με όλη μας την ενέργεια και τη φαντασία, ώστε αναγνώστες και συγγραφείς να βρουν στην εκδοτική μας στέγη έναν σύμμαχο στις λογοτεχνικές τους ανησυχίες.