Παρουσίαση του βιβλίου “Η Οδύσσεια ενός Μυρμηγκιού” του Παναγιώτη Καραμούζη στη Σκάλα

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στην πανέμορφη Πλατεία των Πηγών στη Σκάλα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου εικονογραφημένου βιβλίου του Παναγιώτη Καραμούζη “Η οδύσσεια ενός μυρμηγκιού”.

Η αφίσα της εκδήλωσης

Την παρουσίαση πλαισίωσαν οι ομιλίες της κας Ιωάννας Κούρλα, προέδρου της Τοπικής κοινότητας Σκάλας του Δήμου Ευρώτα, της κας Αφροδίτης Μιχελάκου και κας Αντωνίας Μιχελάκου, φιλολόγων, ενώ τον συντονισμό είχε αναλάβει η εκδότρια των εκδόσεων ενΤΥΠΩΣΗ, κα Χρυσάνθη Δεληγιάννη.

Η βραδιά έκλεισε με μια όμορφη μουσική εκδήλωση από τους Γιώτα Αποστολάκου, Γιάννη Κατσάπη και Γιώργο Κουτούλα.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν σε αυτή την υπέροχη συνάντηση, αλλά και όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους! Ακολουθεί φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα της εκδήλωσης

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα μυρμήγκι, ο Οδυσσέας, αναζητά τη δική του “Iθάκη”. Με την ορμή των νιάτων του θα προσπαθήσει να κερδίσει την αναγνώριση, την καταξίωση και την αγάπη. Ονειρεύεται έναν όμορφο κόσμο και θα αγωνιστεί με πάθος για να τον δημιουργήσει. Τα εμπόδια, που ορθώνονται μπροστά του, θα παλέψει με θάρρος και αισιοδοξία να τα ξεπεράσει. Κάθε πάθημά του γίνεται πολύτιμος δάσκαλος και σύμβουλός του.

Άραγε, θα βρει την “Ιθάκη” του; Πόσα διδάγματα για τη δική μας ζωή θα μας δώσει o Οδυσσέας;

Το εικονογραφημένο παραμύθι του Παναγιώτη Καραμούζη “Η Οδύσσεια ενός Μυρμηγκιού” απέσπασε το Α’ Βραβείο Παραμυθιού στον 10ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Ε.Π.Ο.Κ. Για να αγοράσετε το βιβλίο, πατήστε ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν στο να βρούμε φωτογραφικό υλικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *